Een man kust een vrouw in haar nek terwijl hij op haar ligt

bestellen, betalen en levering

Betaalmogelijkheden

Wij maken gebruik van payment provider MultiSafepay, waardoor de volgende betaalmethoden gebruikt kunnen worden: iDeal, Visa, Mastercard, PayPal en eenmalige machtiging.

iDeal - iDEAL is de meest populaire betaalmethode van Nederland. Betalingen worden gefaciliteerd vanuit de persoonlijke bankrekening en afgeschreven van die rekening.

Mastercard - Je dient je creditcardnummer en csv-code in te vullen en akkoord te geven voor het te betalen bedrag.

VISA - Je dient je creditcardnummer en csv-code in te vullen en akkoord te geven voor het te betalen bedrag.

PayPal - PayPal biedt een flexibele en betrouwbare e-wallet voor betalingen middels gekoppelde credit kaart, bankrekening of de PayPal balans.

Eenmalige machtiging - Als achteraf betaalmethode bieden wij uitgestelde eenmalige machtiging aan. De uitgestelde eenmalige machtiging is een veelgebruikte betaalmethode om bedragen achteraf, dus na de levering, te incasseren van een bankrekening. Uw rekening wordt dus pas belast nadat de producten zijn bezorgd. Bij deze betaalmethode geldt een fee van 5 euro in verband met de extra handelingen en het verhoogde ondernemersrisico voor deze methode.

bestellen

Wanneer je je persoonsgegevens hebt ingevuld, je akkoord bent gegaan met onze algemene voorwaarden en de bestelling hebt gecontroleerd word je doorverwezen naar de MultiSafepay betaalpagina. Wanneer de betaling is geslaagd ontvang je een bevestiging in je mailbox en zal de levering plaats vinden.

Levering door PostNL

Wij verzenden jouw pakket via MyParcel met PostNL naar het door jou aangegeven adres of PostNL-punt. Een postbus is niet mogelijk.
Onze verzendkosten bedragen €2,95*. Bij aankoop van 2 producten zijn de verzendkosten gratis*.
Nadat je een bestelling hebt gedaan ontvang je een bevestigingsmail en een track & trace code in je mailbox. Via https://jouw.postnl.nl/#!/track-en-trace/zoeken kun je zien waar jouw bestelling zich op dat moment bevindt. Mocht het bezorgmoment gewijzigd zijn, ontvang je hier een status update van.