Een man kust een vrouw in haar nek terwijl hij op haar ligt

bestellen, betalen en levering

Betaalmogelijkheden

Wij maken gebruik van payment provider MultiSafepay, waardoor de volgende betaalmethoden gebruikt kunnen worden: iDeal, Visa, Mastercard, PayPal en eenmalige machtiging.

iDeal - iDEAL is de meest populaire betaalmethode van Nederland. Betalingen worden gefaciliteerd vanuit de persoonlijke bankrekening en afgeschreven van die rekening.

Mastercard - Je dient je creditcardnummer en csv-code in te vullen en akkoord te geven voor het te betalen bedrag.

VISA - Je dient je creditcardnummer en csv-code in te vullen en akkoord te geven voor het te betalen bedrag.

PayPal - PayPal biedt een flexibele en betrouwbare e-wallet voor betalingen middels gekoppelde credit kaart, bankrekening of de PayPal balans.

Eenmalige machtiging - Als achteraf betaalmethode bieden wij uitgestelde eenmalige machtiging aan. De uitgestelde eenmalige machtiging is een veelgebruikte betaalmethode om bedragen achteraf, dus na de levering, te incasseren van een bankrekening. Uw rekening wordt dus pas belast nadat de producten zijn bezorgd. Bij deze betaalmethode geldt een fee van 5 euro in verband met de extra handelingen en het verhoogde ondernemersrisico voor deze methode.

bestellen

Wanneer je je persoonsgegevens hebt ingevuld, je akkoord bent gegaan met onze algemene voorwaarden en de bestelling hebt gecontroleerd word je doorverwezen naar de MultiSafepay betaalpagina. Wanneer de betaling is geslaagd ontvang je een bevestiging in je mailbox en zal de levering plaats vinden.

Levering door PostNL

Wij verzenden jouw pakket via MyParcel met PostNL op het door jou aangegeven adres. Een postbus is niet mogelijk. Omdat wij je bestelling anoniem willen houden, wordt je bestelling wanneer er niemand thuis is niet bij de buren afgeleverd. Wel kun je ervoor kiezen om je bestelling te laten bezorgen bij een PostNL locatie bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je zelf het aflevermoment kiezen, zodat je de bestelling ontvangt op een voor jou gunstig moment.