Een man geeft een vrouw in sexy lingerie een kus in haar nek

pjur® glijmiddel

Wij hebben pjur geselecteerd als een van onze topmerken omdat pjur wereldwijd het meest bekende glijmiddel merk is en bekend staat om hun uitstekende kwaliteit.

pjur produceert sinds 1995 producten van hoge kwaliteit, met eersteklas ingrediënten en het opzettelijk weglaten van smaken en kleurstoffen zodat pjur-producten puur genot en intensere sensaties kunnen garanderen zonder onnodige afleidingen. Alle pjur-producten zijn ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland.

pjur-producten zijn gecertificeerd en geregistreerd in overeenstemming met de officiële internationale vereisten voor relevante productcategorieën. De pjur producten worden gedistribueerd in meer dan 60 landen en 5 continenten. Dit betekent dat zij voldoen aan een groot aantal vereisten, waaronder die van de Europese Unie, de FDA (Food and Drug Administration) in de VS en de TGA (Therapeutic Goods Administration) in Australië.

pjur ORIGINAL

pjur ORIGINAL is een van de meest verkochte glijmiddelen op siliconen basis in de wereld, die dankzij de speciale formule ook geschikt is voor massages. Siliconenmoleculen worden niet door de huid geabsorbeerd maar blijven op het oppervlak liggen, wat pjur ORIGINAL een langdurig smerende werking geeft.

naar de webshop >

pjur love gives you more logo