over ons

In 2018 heb ik, Sterre Beijer, als jonge ondernemer, deze webshop gelanceerd. Ik wil Nederland duidelijk maken dat glijmiddel niet alleen geschikt is voor oudere mensen of vrouwen die last hebben van vaginale droogte. Aan glijmiddel zit geen leeftijd verbonden. Het wordt gebruikt voor meer plezier en een intenser gevoel tijdens de seks en masturbatie. Een siliconen glijmiddel kan ook gebruikt worden voor massages. Toch weten veel mensen dit (nog) niet. Daarom zal ik via mijn blog glijmiddel (en seks) bespreekbaar maken.

Tijdens het opzetten van de webshop kreeg ik verschillende reacties. De meest voorkomende reacties waren: 'wow, heftig', 'ik heb dat echt niet nodig, dat is voor oude mensen' en 'pardon, wat zei je?'. De meeste mensen werden er een beetje nerveus van en wisten niet hoe zij moesten reageren. Gelukkig waren er ook positieve reacties. Glijmiddel is niet iets wat de Nederlandse bevolking graag in hun eigen woonomgeving koopt. 'Stel dat de buurvrouw je ziet met een flesje glijmiddel bij de kassa, dat kan echt niet' Maar glijmiddel is helemaal niet iets om je voor te schamen. Seks hoort immers bij het leven en hoe geweldig is het als je daar dankzij het gebruik van glijmiddel nog meer van kan genieten?

Het hele team van glijmiddel-anoniem streeft naar een professionele webshop, waarbij iedereen veilig en anoniem glijmiddel kan kopen. Maar vooral: kan genieten.

Enjoy!

naam Sterre Copywrite